Close Menu

Maxlight Zonnebanklampen

MaxLight Zonnebanklampen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtsterktes en wattages. Ga voor een korte, maar effectieve bruiningstijd met de MaxLight High Intensive snelbruinlamp of kies voor een langere behandeling met de MaxLight CE III 100W milde lamp. Naast de verscheidenheid aan lichtsterktes, zijn er ook diverse types zonnebanklampen. Bekijk alle Maxlight Zonnebanklampen hier onder en ontdek de mogelijkheden. 


NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?
Bekijk nog 40 zonnebanklampen in onze webshop

Bekijk alle zonnebanklampen


 

MaxLight CIII Combi zonnebanklamp

Combineer twee sterktes in één lamp met de MaxLight CIII Combi 100W. Deze zonnebanklamp heeft twee kleuren. De blauwe lamp heeft een normale sterkte, terwijl de roze lamp extra sterk is. Hierdoor is deze snelbruinlamp extra krachtig en effectief. Bovendien heeft de lamp een geïntegreerde gezichtsbruiner. Heeft uw zonnebank of zonnehemel nog geen gezichtsbruiner? Plaats 4 of 6 duo lampen in het midden van uw zonnehemel of zonnebank en geniet van een bruin gezicht tijdens de koude wintermaanden.

MaxLight HPA Zonnebanklampen

De De HPA 300W zonnebanklamp past in verschillende inklapbare apparaten, maar ook in uw gezichtsbruiner. Deze lamp wordt extra heet, waardoor u altijd filters in uw zonnebank moet plaatsen voordat u er gebruik van kunt maken. Toch is de HPA niet schadelijk, omdat een groot deel van de gevaarlijke straling weggefilterd is en vooral zichtbaar licht wordt gebruikt. De MaxLight CE III 100W is daarentegen juist een heel milde lamp die standaard wordt gebruikt in de Hapro Type Onyx. Bedenk voor het kopen van MaxLight Zonnebanklampen altijd eerst wat uw budget is en naar wat voor soort lamp u op zoek bent.

Lichtsterkte en levensduur van MaxLight zonnebanklampen

Voordat u uw MaxLight Zonnebanklampen gaat kopen, is het verstandig om eerst te bedenken wat voor lamp u precies nodig hebt. Als u een gevoelige huid hebt, is het verstandig om een lamp met een niet al te hoge lichtsterkte te kopen. De MaxLight High Intensive zonnebanklamp zou een uitstekende keuze zijn. Indien u een lamp met hoge lichtsterkte koopt, moet u uw bruiningstijd flink inkorten, zodat u veilig kunt blijven zonnen. Door de korte bruiningstijd worden lampen met een hoge lichtsterkte ook wel ‘snelbruinlampen’ genoemd. Koop een milde lamp als u voor een langere periode per dag wilt genieten van de zonnebank. De levensduur van de meeste zonnebanklampen ligt rond de 500 uur, maar dit verschilt per lamp.

Vragen over onze zonnebanklampen?

Gaat u oude zonnebanklampen vervangen? Bekijk dan het merk en type voordat u de lampen inleverd. Op die manier weet u zeker dat u de juiste lampen besteld. Wilt u toch meer informatie over de verschillende soorten MaxLight zonnebanklampen? Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor andere merken zoals Philips, Cleo by ISOLde, Cosmedico en Wolff. Neem dan contact op met het onderstaande contactformulier. Vermeldt het merk en type dan voorzien wij u graag van advies op maat. 

Contactformulier

* Velden met een * zijn verplicht.