Close Menu

Wolff Zonnebanklampen

Wolff Zonnebanklampensluiten perfect aan bij uw persoonlijke zonnebankbezoek. Kies uit verschillende typen lampen en bepaal zelf welke lichtsterkte het beste bij u past. Wolff is al jaren een betrouwbare leverancier van lampen en bezorgt uw bestellingen snel en zorgvuldig. Wilt u uw Wolff Zonnebanklampen kopen met garantie op een vergoeding in het geval van schade? Laat uw lampen gratis verzekeren tegen breuken. Als u vóór 16.00 uur bestelt, heeft u uw zonnebanklampen bovendien de volgende dag al in huis.

 


NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?
Bekijk nog 40 zonnebanklampen in onze webshop

Bekijk alle zonnebanklampen


 

Wolff zonnebanklampen van diverse lichtsterktes

De voorkeuren wat betreft lichtsterkte kunnen per persoon sterk verschillen. Waar de een zich fijn voelt bij een milde lamp, kan een ander pas echt van zijn bezoek aan de zonnebank genieten wanneer hij of zij onder een snelbruinlamp ligt. Daarom biedt Wolff zonnebanklampen aan van diverse lichtsterktes:

  • Wolff Solarium Zonnebanklamp 100W
  • Wolff Bellarium-S Zonnebanklamp 100W

De Wolff Solarium zonnebanklamp kent een lage lichtsterkte, waardoor uw sessies onder de zonnebank langer mogen duren dan bij een snelbruinlamp. U kunt het best deze Wolff Zonnebanklampen kopen wanneer u een gevoelige huid hebt of ervan houdt om voor lange tijd onder de zonnebank te liggen. Hecht u vooral waarde aan een snelle bruiningstijd? Dan raden we u aan om de Wolff Bellarium-S Zonnebanklamp 100W te kopen. Met deze lamp bereikt u snel resultaat, omdat hij een UVB-straling kent van 2.0%. Bovendien gaat de Wolff Bellarium-S met zijn 800 branduren lang mee.

Welke soorten zonnebanklampen zijn er?

Bij veel Wolff Zonnebanklampen heeft u de keuze uit verschillende wattages en afmetingen. Zo is de Wolff Bellarium-S in 80 Watt/150 cm en 100 Watt/176 cm verkrijgbaar. De meest voorkomende zonnebanklamp is die van 176 cm met een wattage van 100. Als lengte en wattage overeenstemmen, kan de zonnebanklampen probleemloos vervangen door een zonnebanklamp van een ander merk.

Wolff lampen voldoen aan de 0,3-norm

Als u veilig wilt zonnen, kunt u met een gerust hart Wolff Zonnebanklampen kopen. Alle lampen voldoen aan de Europese 0,3-norm. Deze norm houdt in dat zonnebanken geen hogere straling mogen afgeven dan 0,3 W/m2. Teveel straling kan immers schadelijk zijn voor de gezondheid. Verantwoord zonnebankgebruik heeft echter alleen maar positieve effecten. Zo krijgt uw lichaam vitamine D binnen, waardoor uw spierkracht wordt vergroot en uw weerstand verbetert.

Vragen over Wolff zonnebanklampen?

Wilt u meer weten over het kopen van Wolff Zonnebanklampen? Neem contact op met het onderstaande contactformulier. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht met vragen over andere merken zoals MaxLight, Philips en Cosmedico. Vermeldt het merk en type dan voorzien wij u graag van advies op maat. 

Contactformulier

* Velden met een * zijn verplicht.