Close Menu

Zonnebank Kopen

Een zonnebank kopen die aan al uw eisen voldoet? Bij Body Quest vindt u een breed aanbod van zonnebanken tegen scherpe prijzen. Onze zonnebanken zijn gebouwd volgens de laatste kwaliteits- en veiligheidsvoorwaarden. Zo is de straling van onze zonnebanklampen nooit hoger dan 0.3 W/m2. Op die manier kunt u verantwoord zonnen zonder bang te hoeven zijn voor schadelijke straling.

 


NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?
Bezoek onze showroom in Helmond voor advies op maat

Bezoek de zonnebankshowroom


 

Uitsluitend zonnebanken van topmerken

Wij voeren verschillende soorten zonnebanken van diverse merken in ons assortiment. Beauty Sun staat al meer dan 30 jaar garant voor functionaliteit en design. De Sundream, Mallorca en Cyrano zonnebank kennen dan ook een strakke uitstraling en zijn uitgerust met sterke ventilatoren en hoogglansreflectoren. 

Zonnebanken voor de particuliere én zakelijke markt

Wilt u een zonnebank kopen voor uw bedrijf of voor in uw eigen huis? Hapro levert zonnebanken voor zowel particulier als professioneel gebruik, waardoor kwaliteit hoog in het vaandel staat. De zonnebanklampen van Hapro zonnebanken zijn dan ook altijd precies zo afgesteld dat u optimaal van uw zonnekuur kunt genieten. Bovendien geniet u bij veel van Hapro’s zonnebanken van extra features, zoals speakers voor mp3 of cd aansluiting, een strip reflectiesysteem en een lichaamskoeler. De zonnebanken van Philips hebben een luxe uitstraling en kennen hoge bruiningsresultaten. Is uw woonruimte redelijk beperkt? Dan is een zonnehemel kopen wellicht handiger. 

Zonnebanklampen met verschillende lichtsterktes

Let bij het kopen van een zonnebank op het aantal lampen dat erin zit. U heeft de keuze uit:

  • een zonnebank met 20 lampen
  • een zonnebank met 24 lampen
  • een zonnebank met 26 lampen

Een zonnebank met 20 lampen doet niet onder voor een zonnebank met 26 lampen. Toch kan het aantal lampen verschil maken. Zo heeft een zonnebank met 20 lampen minder lichtsterkte dan één met 24 lampen. Het is bij het vervangen van zonnebanklampen handig om te weten wat voor UVB gehalte uw lampen hebben, zodat u de juiste lampen inkoopt. Vraag hier dan ook gerust naar bij de aankoop van uw zonnebank.

Persoonlijk aankoop zonnebank

Een zonnebank kopen is voor iedereen persoonlijk. Daarom vindt u bij Body Quest een groot aanbod van zonnebanken in diverse kleuren en maten, met verschillende lichtsterktes en extra features. Kijk rond in onze webshop en maak gebruik van de filter om uw ideale zonnebank te selecteren. Komt u er niet uit? Neem dan contact op.