Close Menu

Zonnebanklampen

Nieuwe zonnebanklampenkopen kan de werking van uw zonnebank aanzienlijk verbeteren. Met de tijd neemt de zonkracht van de zonenbanklampen namelijk af. Body Quest verkoopt diverse soorten zonnebanklampen aan van hoogwaardige merken als MaxLight, Wolff en Cosmolux. Bepaal zelf welke lichtsterkte u wenst en wat voor type lamp u zoekt. De lampen worden altijd veilig en verzekerd verzonden. Omdat wij waarde hechten aan veilig en gezond gebruik van de zonnebank, leveren wij bij bestellingen vanaf €100 een gratis UV-bril. Bovendien bieden wij een handig kuurschema aan waarmee u uw zonnebankbezoek op een verstandige manier op kunt opbouwen.

 


NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?
Bekijk nog 40 zonnebanklampen in onze webshop

Bekijk alle zonnebanklampen


 

Snelbruinlamp of milde zonnebanklamp kopen

Zonnen is voor iedereen verschillend. Waar de een een donkere huid heeft die goed tegen zonlicht kan, heeft de ander een kwetsbare huid die niet te lang moet worden blootgesteld aan de straling van de zon. Houd dit in uw achterhoofd wanneer u zonnebanklampen koopt. In onze webshop selecteert u eenvoudig de lichtsterkte en het soort lamp dat u zoekt. Een milde zonnebanklamp kent een lagere lichtsterkte, waardoor u er langer onder kunt liggen dan bij een snelbruinlamp. Met een snelbruinlamp is het mogelijk om binnen kortere tijd dezelfde hoeveelheid licht te ontvangen als bij een gewone lamp. Het hangt van uw huidtype af hoe snel u bruin wordt. 

 

Goedkoop zonnebanklampen kopen bij BodyQuest

Zelf uw zonnebanklampen vervangen

Gaan uw zonnebanklampen inmiddels al even mee en neemt de zonsterkte merkbaar af? Dan is het duidelijk tijd om de zonnebanklampen te vervangen. Vaak kunt u op de oude lampen het merk / type / lengte / wattage terugvinden. Wij adviseren om exact dezelfde lampen te bestellen. Mochten wij uw lamp niet in ons assortiment hebben, neem dan even contact op. Wij zijn kunnen u adviseren over een geschikte zonnebanklamp ter vervanging. Mocht u bijvoorbeeld op zoek zijn naar een Philips zonnebanklamp dan kunt u ook kiezen voor Cleo zonnebanklampen

Welk type zonnebanklamp moet ik kopen?

Wij adviseren beginnende zonners altijd om met een milde zonnebanklamp te beginnen. Vaak worden onze zonnebanklampen aangeboden in 2 sterktes. Kies dan voor de zonnebanklamp met het laagste Wattage, meestal is dat 80W. Tijdens het gebruik van de zonnebank ervaart u zelf hoe uw huid reageert. Reageert uw huid goed op de UV straling? Dan kan u de volgende keer eventueel de sterkere (100W) zonnebanklampen kopen. 

Gezond zonnen met een zonnebanklamp

Veel mensen wijzen op de gevaren van zonnebanken en zien daarmee de vele voordelen van zonnebanklampen kopen over het hoofd. Matig zonnebankgebruik heeft juist zeer voordelige effecten op de gezondheid. Zo zorgen de lampen van de zonnebank ervoor dat u voldoende vitamine D binnen krijgt. In de koude wintermaanden is het heel makkelijk om een vitamine D-gebrek op te lopen, wat kan leiden tot winterdepressie en zwakke spieren. Natuurlijk is het niet goed om uw lichaam te lang bloot te stellen aan UV-straling, maar wanneer u op een verstandige manier met de zonnebank omgaat, kunt u er juist veel baat bij hebben! Bekijk ons uitgebreide aanbod betaalbare zonnebanklampen en neem voor advies contact met ons op.  

Contactformulier

* Velden met een * zijn verplicht.