Close Menu
Blog

Kapotte Gasveer van zonnebank vervangen

14 februari 2019
Kapotte Gasveer van zonnebank vervangen

Gasveer van uw zonnebank kapot? Of gewoon toe aan een nieuwe? Dan is het een goed idee om deze te vervangen met een nieuwe gasveer. Een gasveer zorgt er namelijk voor dat de zonnebank op een normale manier sluit. Als dit niet meer goed werkt, loopt u de kans dat de zonnebank dichtklapt, wat weer schade aan de zonnebank ten gevolge kan hebben. Het is dus belangrijk om uw zonnebank gasveer op tijd te vervangen.
 

Nieuwe gasveer zonnebank

Als u heeft besloten dat het tijd is voor een nieuwe gasveer op de zonnebank, kunt u bij Body Quest terecht. Wij hebben gasveren in meerdere maten, zodat er altijd wel een op uw zonnebank past. Het is belangrijk om eerst te onderzoeken welke gasveer voor uw zonnebank de meest geschikte is. In veel gevallen zult u de oude gasveer gewoon opnieuw kunnen aanschaffen. Een aantal van de meest verkochte gasveren in ons assortiment zijn:

  • Gasveer Beauty Sun 400N / 55.5 cm
  • Gasveer Beauty Sun 420N / 55.5 cm
  • Gasveer Beauty Sun 430N / 50 cm
  • Gasveer Beauty Sun 480N / 55.5 cm
  • Gasveer Beauty Sun 550N / 50 cm

Bekijk het volledige aanbod gasveren voor uw zonnebank.
 

Gasveer zonnebank vervangen

Bij het vervangen van de gasveer voor zonnebank, denk eraan om voorzichtig te zijn. Zonder gasveer kan de zonnebank zomaar dichtklappen. Voor u begint met het plaatsen van de nieuwe gasveer, moet u natuurlijk eerst de oude gasveer van de zonnebank demonteren. Haal de schroeven los en til de gasveer er voorzichtig uit. Zorg er ondertussen voor dat de zonnebank open blijft staan. Tot slot plaatst u de nieuwe gasveer in de zonnebank en draait u de schroeven weer vast. Zo heeft u binnen een mum van tijd de gasveer op uw zonnebank vervangen!
 

Vragen over een gasveer voor zonnebank?

Mocht u midden in het vervangingsproces zitten en toch nog een vraag hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook met vragen over de beste gasveer voor uw zonnebank of andere onduidelijkheden helpen wij u graag. Bestel vandaag voor 15.00 nog een nieuwe gasveer bij Body Quest, zodat u deze morgen al kunt vervangen!