Close Menu
Blog

Inklapbare Zonnebank

1 april 2020
Inklapbare zonnebank

Inklapbare Zonnebank

Een inklapbare zonnebank is een uitstekende oplossing wanneer u thuis wilt zonnen, maar niet voldoende ruimt heeft voor een reguliere zonnebank. Het voordeel is dat zo'n zonnehemel inklapbaar is. Vaak zijn deze modellen ook aanzienlijk lichter van gewicht. Daardoor kunt u deze eenvoudig opbergen in de berging of onder uw bed. Wilt u een inklapbare zonnebank kopen? Bekijk dan hier ons aanbod: 

 

 

Waarom een inklapbare zonnehemel kopen?

Een inklapbare zonnehemel kost aanzienlijk minder dan een reguliere zonnebank. Dit verschil zit hem allereerst in de techniek. Een zonnehemel heeft namelijk alleen zonnebanklampen aan de bovenzijde. Voor een egale kleur moet u dus halverwege draaien. Daarnaast bevat een opvouwbare zonnebank geen luxe snufjes zoals gezichtsbruiner, klimaatregeling of audio. Doordat de zonnebank inklapbaar is, zit het grootste verschil hem in het formaat van de zonnebank. 

Verschillende soorten opvouwbare zonnebanken

Er zijn verschillende typen handzame zonnebanken. Het is slim om eerst te kijken naar de beschikbare ruimte in uw woning. Vervolgens kunt u een inklapbare zonnehemel kopen die daar op aansluit. De inklapbare zonnebanken in ons assortiment zijn te verdelen in 4 groepen: 
 

1. Horizontaal kantelbare zonnehemel

Het meest verkochte model is de zonnehemel die horizontaal gekanteld wordt. Dit type maakt gebruik van reguliere zonnebanklampen en kunt u positioneren boven uw bed of een stretcher. Na het inklappen bergt u deze op tegen de muur. Dit formaat zonnehemel is vrij groot en bijvoorbeeld niet makkelijk te vervoren. Wel geschikt voor opslag in de slaapkamer of logeerkamer. 

2. Verticaal kantelbare zonnehemel

Dit model is uiterst geschikt voor kleine kamers. De Hapro Topaz modellen gebruiken ook reguliere zonnebanklampen en zijn verticaal kantelbaar, waardoor deze zonnehemel nog geen halve vierkante meter in beslag neemt. Dit model zonnehemel is ook lastig te vervoren, maar neemt aanzienlijk minder ruimte in beslag dan de horizontaal kantelbare zonnehemel. 

3. Opvouwbaar en verrijdbare zonnebank

De Hapro Innergize modellen zijn klein en eenvoudig verrijdbaar. Dit is handig wanneer uw de zonnehemel bijvoorbeeld opslaat in de garage. Deze modellen zijn aanzienlijk kleiner en gebruiken daarom HPA zonnebanklampen. Ook dit model neemt opgevouwen nog geen halve vierkante meter in beslag. Deze opvouwbare zonnebank is zelfs geschikt voor transport met de auto. 

4. Hapro Mobile Sun

De Hapro Mobile Sun modellen zijn veruit het kleinst. Deze inklapbare zonnebank maakt net als de Hapro Innergize modellen gebruik van HPA zonnebanklampen. In opgevouwen staat is dit model ongeveer even groot als een koffer. Opbergen doet u horizontaal onder het bed of verticaal in de kast of berging. 
 

Inklapbare of opvouwbare zonnebank kopen bij Body Quest

Inklapbare zonnebank kopen voor thuisgebruik?

Wilt u thuis gebruik maken van een zonnebank, maar heeft u slechts beperkt ruimte? Overweeg dan een van onze inklapbare zonnebanken. U heeft al een opvouwbare zonnehemel vanaf 899 euro. Bent u nog niet zeker van uw keuze of twijfelt u over de afmetingen? Neem contact op voor advies op maat.