Close Menu
Blog

Cleo Zonnebanklampen

1 april 2020

Cleo Zonnebanklampen

Cleo Zonnebanklampen zijn onderdeel van het Duitse bedrijf iSOLde, dat sinds 2010 de leverancier is van de zonnebanklampen van Philips. Door technologische innovatie en veiligheid met elkaar te combineren, zijn de Cleo zonnebanklampen van de meest geavanceerde materialen gemaakt en voldoen ze aan alle veiligheidseisen. Alle lampen zijn van professionele kwaliteit en kunnen makkelijk in uw zonnebank worden geïnstalleerd. Maak uw keuze uit een ruim aanbod van zonnebanklampen van verschillende lichtsterktes en typen.

 

 

3 Typen Cleo zonnebanklampen

U kunt Cleo Zonnebanklampen kopen die perfect aansluiten bij uw type huid en uw eigen wensen:

  • Cleo Performance S Zonnebanklamp
  • Cleo Professional S Zonnebanklamp
  • Cleo Professional SR Zonnebanklamp

Waar de Cleo Performance S uitermate geschikt is voor mensen die graag wat langer onder de zonnebank verblijven of een gevoelige huid hebben, zijn de Cleo Professional S en Professional SR er juist voor mensen die graag snel bruin worden. De Cleo Performance S zorgt voor een langzame pigmentatie en een zacht bruiningseffect. Met de Cleo Professional S en Professional SR maakt u binnen enkele korte sessies veel vitamine D aan. Bovendien staat Cleo Professional garant voor een effectieve, directe en langdurige pigmentatie.

Cleo Professional S of Cleo Professional SR?

De Philips Cleo Professional S is vervaardigd door iSOLde en is door het hoge UVB gehalte geschikt voor korte zonnebanksessies. Waar deze lamp een lichtsterkte van 3 heeft, kent de Cleo Professional SR echter een sterkte van 4 en een UVB-straling van 2.4%. Door de ingebouwde reflector haalt u bovendien meer rendement uit uw zonnebank, waardoor u sneller bruin wordt en meer vitamine D aanmaakt. Terwijl de meeste zonnebanklampen een levensduur hebben van 500 branduren, gaat de Cleo Professional SR wel 800 branduren mee.

Cleo Professional SR met gratis starter

De Cleo Zonnebanklampen van iSOLde wordt gekenmerkt door hoge efficiëntie, betrouwbaarheid en een aantrekkelijk bruiningsresultaat. Het maakt niet uit wat voor lichtsterkte u kiest of voor welk type lamp u gaat. Wel is het noodzakelijk om een starter aan te schaffen. Een starter is eigenlijk een schakelaar waarmee u uw zonnebanklampen ontsteekt. Gaat u oude zonnebanklampen vervangen? Schaf dan ook meteen een nieuwe starter aan voor €1,95. Als u een Cleo Professional SR zonnebanklamp koopt, ontvangt u zelfs een gratis Philips starter.

Vragen over onze zonnebanklampen?

Mochten u vragen hebben over de Cleo zonnebanklampen, neem dan contact op met het onderstaande contactformulier. Vermeldt merk en type, dan kunnen wij u voorzien van advies op maat.