Close Menu
Blog

Cosmedico Zonnebanklampen

2 april 2020

Cosmedico Zonnebanklampen

Cosmedico Zonnebanklampen zijn goedkoop en effectief. Cosmedico ontwikkelt lampen die steeds betere bruiningsresultaten opleveren in korte tijd. Bovendien houdt de bruine kleur langer aan. Door een verbetering in de technologie zorgt deze toename in kwaliteit niet voor een toename in gevaarlijke straling. Alle zonnebanklampen van Cosmedico voldoen aan de gestelde veiligheidseisen, waardoor u zorgeloos kunt genieten. Wilt u nieuwe zonnebanklampen kopen? Bekijk dan hier onder ons aanbod Cosmedico zonnebanklampen.

 

 

Over het merk Cosmedico

Cosmedico is al meer dan 35 jaar de ontwikkelaar van bruiningslampen en zonnebanklampen. Cosmedico benadrukt onder andere de positieve, biopositieve werking van zonnen. Het is goed voor het lichaam om regelmatig bloot te worden gesteld aan zonlicht. Het vermindert stress, gaat vitamine D tekort tegen en vitaliseert de huid. Bovendien hecht Cosmedico veel waarde aan verstandig bruin worden. De lampen van Cosmedico worden geproduceerd in Duitsland en voldoen aan de Europese kwaliteits- en veiligheidseisen. U kunt bij Body Quest Cosmedico Zonnebanklampen kopen, maar ook collageenlampen.

Verschil Cosmedico zonnebanklamp en collageenlamp

Cosmedico produceert zowel collageenlampen als zonnebanklampen. U heeft bij ons de keuze uit de volgende producten: 

  • Cosmolux Collagen 100W
  • Cosmolux Collagen 15W
  • Cosmolux UVA Plus Zonnebanklamp 100W

Collageenlampen maken, anders dan zonnebanklampen, geen gebruik van UV straling, maar werken alleen met zichtbaar licht. Het doel van collageentherapie is dan ook niet om bruin te worden, maar om de doorbloeding van de huid te verbeteren. De huid wordt aangezet om meer collageen te produceren, waardoor deze sterker en elastischer wordt. Vervang uw zonnebanklampen voor collageenlampen en uw zonnebank is veranderd in een collageenbank. Wordt u toch liever bruin? U kunt ook Cosmedico Zonnebanklampen kopen. Het is echter niet verstandig om op dezelfde dag zowel gebruik te maken van een collageenbank als van een zonnebank, aangezien u op die manier de huid kunt overbelasten.

Welke zonnebanklamp moet ik kopen?

Welke Cosmedico zonnebanklampen u moet kopen, hangt helemaal af van uw eigen wensen en verwachtingen. Als u lang wilt genieten van uw zonnekuur, valt een zonnebanklamp met een lage lichtsterkte aan te raden. Koop een lamp met een hoge lichtsterkte als u aan een kort zonnebankbezoek per dag genoeg hebt. Het is immers niet verstandig om te lang onder een snelbruinlamp met een hoge lichtsterkte te liggen, aangezien dit schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Doordat u uw bruiningstijd moet verkorten, bespaart u energie en gaat uw zonnebanklamp een stuk langer mee. 

Vragen over onze zonnebanklampen?

Bij Body Quest vindt u goedkope zonnebanklampen van A-merken als Cosmedico. Mocht u met vragen hebben over onze producten, neem dan contact op via het onderstaande contactformulier. Vermeld het merk en type dan voorzien wij u graag van advies op maat.