Close Menu
Blog

Zijn oude zonnebanklampen schadelijk of gevaarlijk?

24 mei 2019
Zijn oude zonnebanklampen schadelijk of gevaarlijk?

Verouderde zonnebanklampen werken veel minder goed dan wanneer u nieuwe lampen in uw zonnebank heeft. Als u niet zeker weet of uw huidige zonnebanklampen aan vervanging toe zijn, kunt u ze altijd laten testen bij Body Quest in Helmond. Hierbij kijken we naar de kracht van de UV-straling die van de lampen afkomt. Op basis van die uitslag kunt u beslissen of u nieuwe lampen voor uw zonnebank wilt bestellen.

 

Tijd om oude zonnelampen weg te doen!

Zorg dat u niet te lang blijft zonnen onder verouderde zonnebanklampen. Het lastige daaraan is, is dat er geen standaard antwoord is voor wanneer de lampen echt ‘oud’ zijn en dus vervangen moeten worden. Iedere lamp is anders en daarom kun je er niet zomaar een oordeel over vellen. Wanneer u een zonnebank lamp moet vervangen hangt af van een aantal aspecten:

  • Het soort, merk en type lamp die u in uw zonnebank heeft;
  • De levensverwachting (het aantal branduren) van die zonnebanklamp;
  • Hoe vaak u de zonnebanklampen gebruikt.

Weet u niet zeker of uw verouderde zonnebanklampen al aan vervanging toe zijn? Lees dan meer informatie over wanneer u zonnebanklampen vervangen moet. Heeft u al nieuwe zonnebanklampen besteld maar weet u niet hoe u deze in de zonnebank moet plaatsen? Bekijk dan onze instructies voor het vervangen van zonnebanklampen. 
 

Is zonnen onder verouderde zonnebanklampen schadelijk of gevaarlijk?
 

Is zonnen onder verouderde zonnebaklampen gevaarlijk?

Een veel gestelde vraag over zonnebanken is: Is het slecht om te zonnen onder een oude zonnebank? Het antwoord op die vraag is nee. Het gaat niet om de zonnebank zelf, maar om de lampen die in de zonnebank zitten. Zonnen onder een verouderde zonnebank of zonnehemel is op zichzelf dus niet slecht voor u. Nu denk u misschien, is zonnen met oude lampen in een zonnebank dan slecht? Daar zijn de meningen over verdeeld. Het beste antwoord dat wij u kunnen geven is, dat het in ieder geval niet goed is om te zonnen onder oude zonnebanklampen. Om die reden is het belangrijk om de lampen van uw zonnebank op tijd te vervangen.

 


NIEUWE ZONNEBANKLAMPEN KOPEN?

Body Quest biedt een gevarieerd assortiment zonnebanklampen voor ieder type zonner. 
Bekijk meer dan 50 snelbruinlampen, milde lampen en collageenlampen.

SNELBRUINLAMPEN   MILDE ZONNEBANKLAMPEN   HPA ZONNEBANKLAMPEN   COLLAGEENLAMPEN
 


 

Nieuwe zonnebanklampen bestellen

Wanneer u tot de conclusie komt dat het inderdaad tijd is voor nieuwe zonnebanklampen omdat de vorige te oud zijn, is het zaak om nieuwe uit te kiezen. Bij Body Quest hebben wij een zeer breed assortiment zonnebanklampen, ieder met andere eigenschappen. De beste zonnebanklampen voor u hangt dus af van wat u graag wilt van de lamp. Wij hebben zonnebanklampen voor een snel resultaat en lampen die juist een milde zonsterkte hebben. Verder hebben we HPA lampen, lampen voor huidverbetering en natuurlijk zeer voordelige zonnebanklampen. Bekijk snel onze beste zonnebanklampen!
 

Meer weten over het gevaar van oude zonnebanklampen?

Heeft u vragen over oude zonnebanklampen of het vervangen ervan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Body Quest vindt u de beste zonnebanklampen voor een voordelige prijs. En vandaag voor 15.00 uur besteld, is morgen in huis! Vervang uw oude zonnebanklampen met nieuwe van Body Quest.