Close Menu
Blog

Wat zijn de beste zonnebanklampen

24 april 2018
Bekijk de beste zonnebanklampen

Uiteraard wil Iedereen de beste zonnebanklampen in zijn of haar zonnebank. Maar welke zonnebanklampen zijn het beste? Dan is het allereerst slim om te bepalen wat u wilt bereiken met een zonnebankbezoek. Wilt u gewoon genieten van een mooie bruine huid of gaat u onder de zonnebank in verband met medische of cosmetische redenen? 

In dit artikelen selecteren wij onze 3 beste zonnebanklampen in de volgende categorieën: 

 

Zonnebanklampen voor snel resultaat

U gebruikt de zonnebank voor een bruine huid en u wilt snel en effectief zonnen.Daarvoor bent u op zoek naar de beste snelbruinlampen. In dit geval kiest u voor de zogenaamde high intensity lampen. Deze lampen hebben een hogere lichtsterkte en produceren meer UV straling. In onze webshop kunt u eenvoudig op lichtsterkte filteren. Selecteer de zonnebanklampen met 4 of 5 zonnetjes. Maar welke zonnebanklampen zijn het beste voor razendsnelle resultaten? Bekijk onze top 3 hier onder: Lichttech Mega Power
(€ 15,50)

Dit is een supersterke zonnebanklamp van 100w bedoelt voor snelbruinen. Wij hebben geen sterkere zonnebanklamp in ons assortiment. SOLglass zorgt voor een hoge UVA / UVB opbrengst.


Lighttech Turbo Power Duo (€ 17,50)

Deze snelbruinlamp combineert 2 zonsterktes in 1 zonnebanklamp. De lamp heeft 2 kleuren. Blauw in de snelbruin stand en roze in de sterkste snelbruinstand. Plaats 4 of 6 van deze lampen in het midden van uw zonnebank voor een gezichtsbruiner effect. Cleo Professional-SR
(€ 12,95)

De Professional SR is de best presterende lamp van het merk Cleo by iSOLde. De lamp genereert 2.4% UVB licht. Deze lamp heeft een hoger rendement door de ingebouwde reflector. Leverbaar in 2 maten.


BEKIJK ALLE SNELBRUINLAMPEN -


 

 

Zonnebanklampen met een milde zonsterkte

Sommige mensen gaan liever voor een zachtere zonkuur. Deze mensen gebruiken liever een mildere zonnebank en blijven er eventueel langer onder liggen. In dit geval kiest u voor zonnebanklampen met een milde zonsterkte. Dit doet u door in de webshop te filteren op 1 of 2 zonnetjes. Dit type lampen heeft een lager UV gehalte waardoor de activatie van het pigment langzamer op gang komt. Deze lampen zijn geschikt voor mensen met een bleke of gevoellige huid. Maar wat zijn de beste zonnebanklampen voor een milde zonkuur? Bekijk onze top 3 hier onder:Lighttech Super Power
(€ 10,95)

Milde zonnebanklamp uit de Lighttech serie. Ook deze lamp maakt gebruik van het SOLGlass, wat resulteert in een hogere UV opbrengst. Dit is de beste zonnebanklamp voor de milde 'thuiszonner'.  Leverbaar in 2 maten met een gemiddelde levensduur van 600 tot 800 branduren. Cleo Performance S
(€ 9,95)

Milde zonnebanklamp met 1% UVB opbrengst. Het lage UV gehalte heeft een langzame pigmentatie tot gevolg. Uiterst geschikt voor thuisgebruik en aanbevolen voor de gevoelige huid. Leverbaar in 1 maat (176 cm)Wolff Solarium 100w
 (€ 10,95)

De Wolff Solarium is een zonnebanklamp met een UV opbrengst van 1%. De lamp is daarmee geschikt voor langere bruining tot wel 30 minuten per zijde. Leverbaar in 1 maat (176 cm). 


BEKIJK ALLE MILDE ZONNEBANKLAMPEN -


 

 

De beste HPA lampen

HPA zonnebanklampen zijn hogedruk gasontladingslampen worden veelal gebruikt in inklapbare zonnehemels. Voorbeelden hiervan zijn de Philips Sunmobile en Hapro Innergize. HPA lampen zijn kleiner en bevatten een speciaal soort gas dat voor hoge UV-opbrengst zorgt. Let op want deze lampen worden aanzienlijk heter dan reguliere zonnebanklampen. Wat ons betreft zijn dit de beste HPA zonnebanklampen: 


Philips 400w HPA lamp (€ 25,00)

Dit is zonder twijfel de beste HPA lamp voor snelle zonners. Dit is een turbo lamp die uw zonsessie met ongeveer 30% kan verkorten. Deze snelbruinlamp is geschikt voor grootste deel van de zonnehemels en zonnebanken. Wilt u snel en intensief zonnen? Dan is dit de perfecte keuze. 


MaxLight 300w HPA lamp (€ 31,95)

Deze lamp is geschikt voor alle philips en Hapro Innergize modellen. Het is een zonnebanklamp met een gemiddelde zonsterkte. Groot voordeel is dat deze lamp op vrijwel alle HPA zonnehemels past. Mocht u twijfelen? Neem contact op voor advies op maat. 


Cleo 400w HPA lamp (€ 19,95)

Cleo zonnebanklampen staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding. Dat geldt ook voor deze HPA lamp. Met € 19,95 is het de goedkoopste HPA lamp uit ons assortiment. Neemt niet weg dat deze zonnebanklampen prima resultaten boekt voor de gemiddelde zonner. 


BEKIJK ALLE HPA LAMPEN -


 

 

Welke zonnebanklampen zijn het beste voor huidverbetering?

De zonnebank wordt ook ingezet als middel bij huidverbetering. In dit geval gaat het meestal om collageenlampen of een combinatie tussen zonnebanklampen en collageenlampen. Deze lampen zijn te herkennen aan de roze gloed. Lees hier het verschil tussen zonnebanklampen en collageenlampen. Collageenlampen bevorderen de aanmaak van collageen en elastine. Dit zijn belangrijke stoffen voor het behouden van een strakke en jonge huid. Maar welke zonnebanklampen zijn het beste voor effectieve huidverbetering? Wat ons betreft zijn dit de 3 beste collageenlampen: 


CollaSun Turbo (€ 24,95)

De CollaSun Turbo zonnebanklamp is revolutionair op het gebied van zonnen. De lamp combineert bruining, vitamine D en huidverbetering in 1 lamp. Het is een combinatie tussen een zonnebanklamp en collageenlamp. De lamp verbetert de doorbloeding en zorgt direct voor een gezonde gloed. Bij langere kuren merkbaar resultaat in de kwaliteit van de huid. 


Cosmolux Collagen 100w (€ 15,95)

Dit is een collageenlamp puur gericht op huidverbetering. Van deze lamp wordt u dus niet bruin. De lamp zorgt voor zichtbaarresultaat bij 2 behandelingen  van 20 minuten per week. De lamp heeft een uistekende levensduur van gemiddeld 1000 branduren. CollaSun Power
(€ 22,50)

Net als de eerder genoemde CollaSun Turbo combineert ook de CollaSun Power bruinen en huidverbetering in 1 lamp. De CollaSun Power is iets milder met 1% UV opbrengst. Deze lamp is leverbaar in 2 maten. 


BEKIJK ALLE COLLAGEENLAMPEN -


 

 

De beste zonnebanklampen voor een klein budget

Bij het vernieuwen van zonnebanklampen gaat het vaak om 10 tot 20 lampen per bestelling. Dit kan snel in de papieren lopen. Sommige mensen zijn prijsbewuster en hechten minder waarde aan snelle resultaten. Maar wat zijn de beste zonnebanklampen voor mensen met een kleiner budget? Bekijk hier onze top 3. Wil jij meer informatie over betaalbare zonnebanklampen? Bekijk dan hier het overzicht van onze goedkope zonnebanklampen


Cleo Professional-SR (€ 12,95)

De Cleo Professional SR biedt snelle resultaten tegen een zeer schappelijke prijs. Deze zonnebanklamp genereert tot wel 2.4% UVB licht. En dat voor een prijs van slechts € 12,95. Dit is zonder twijfel de beste zonnebanklamp op het gebied van prijs-kwaliteit-verhouding. 


MaxLight CE III 100w (€ 9,95)

De MaxLight CE III is met € 8,95 de goedkoopste zonnebanklamp uit ons assortiment. Dit betekent echter niet dat deze lamp onder doet voor de andere milde zonnebanklampen. Deze lamp is geschikt voor langere zonsessies tot wel 30 minuten. 


Lighttech Super Power (€ 10,95)

Deze zonnebanklamp van Lighttech is qua resultaten vergelijkbaar met de eerder genoemde MaxLight CE III. Duidelijk verschil is dat de Lighttech Super Power lamp gebruik maakt met het zogehete SOLGlass. Dat zorgt er voor dat deze lamp een hogere UVA / UVB opbrengst heeft dan de meeste lampen die met gewoon glas zijn geproduceerd. Deze zonnebanklamp wordt geleverd met een gratis starter.


BEKIJK ALLE LOW BUDGET LAMPEN -


 

Uw oude lampen vervangen

Bent u niet tevreden over de resultaten van uw huidige zonnebanklampen? In veruit de meeste gevallen komt dit door verouderde lampen. Laat de zonsterkte gratis bij ons testen (locatie Helmond). Mochten de lampen gewoon juist functioneren, kunt u denken aan een ander type lamp. Vervang uw huidige lampen bijvoorbeeld door lampen met een hogere zonsterkte. U ervaart gegarandeerd betere zonresultaten. Lees hier onze instructie voor het vervangen van zonnebanklampen. Heeft u geen idee wat voor type lamp u momenteel heeft? Of vraagt u zich ook af wat de beste zonnebanklampen zijn voor uw gebruik? Neem dan contact op voor advies op maat. 

De beste zonnebanklampen kopen bij Body Quest

Wij hopen dat dit artikel duidelijkheid heeft gegeven over welke zonnebanklampen het beste zijn voor uw type gebruik. Body Quest bezorgt de beste zonnebanklampen veilig en verzekerd bij u thuis. U bestelt eenvoudig in de webshop en wij verwerken uw bestelling dezelfde dag nog. Vanaf 99,50 euro wordt uw bestelling gratis verzonden. In de meeste gevallen is dat vanaf ongeveer 10 zonnebanklampen. Heeft u specifieke vragen betreft de benoemde lampen? Neem contact op voor advies op maat.