Close Menu
Blog

Goedkope Zonnebanklampen

1 april 2020
Goede zonnebanklampen

Goedkope Zonnebanklampen

Goedkope zonnebanklampen koop je online bij Body Quest. Bij het vervangen van zonnebanklampen gaat het vaak snel om meer dan 20 lampen. Juist daarom streven wij er naar om onze zonnebanklampen zo voordelig mogelijk aan te bieden. In ons assortiment vindt u betaalbare zonnebanklampen van de bekende merken als Philips, Cleo by ISOLde en MaxLight. Als u voor 15.00 uur bestelt, heeft u uw zonnebanklampen morgen al in huis! Naast een schappelijke prijs heeft u ook een jaar garantie op onze lampen. 

 

 

Betaalbare zonnebanklamp met gratis Philips starter

Naast de zekerheid van goedkope zonnebanklampen ontvangt u bij een aantal modellen nu ook een gratis starter. Een Philips starter is een extra sterke snelbruinlamp met een hoge UVB afgifte, waardoor u optimaal bruin wordt. Dit versnelt de vitamine D aanmaak, waardoor u gezond de koude en regenachtige maanden doorkomt. De betaalbare zonnebanklampen uit de Lighttech Power serie zijn niet alleen goedkoop, maar ook nog eens heel erg doelmatig. Het SOLGlass dat in deze lampen wordt gebruikt, heeft namelijk een hogere UVB opbrengst, waardoor uw huid in kortere tijd een mooie, bruine kleur krijgt.

Tijdig uw lampen vervangen = kosten besparen

Body Quest levert betaalbare zonnebanklampen voor alle soorten zonnehemels en zonnebanken. De levensduur van de lampen verschilt natuurlijk per type. De meeste lampen voor een zonnebank hebben een levensduur van ongeveer 500 branduren. Professionele zonnebanklampen branden tussen de 800 en 1000 uur. Hierna is het van belang om de zonnebanklampen te vervangen, aangezien uw zonnebank of zonnehemel met slecht presterende lampen niet meer het gewenste resultaat oplevert. 

Twijfelt u of uw huidige lampen al aan vervaning toe zijn? In dit artikel leggen wij uit wanneer zonnebanklampen vervangen moeten worden. Mocht u nog steeds twijfelen, maak dan vrijblijvend een afspraak om uw lampen te testen met onze UV meter.

Goedkope zonnebanklampen van professionele merken

Kies uit een ruim aanbod van professionele, maar goedkope zonnebanklampen. De HPA lampen van Philips zijn hoge druk gasontladingslampen die veel heter worden dan normale lampen en een hoger wattage hebben, variërend van 250 tot 2000W. Deze betaalbare zonnebanklampen moeten altijd gebruikt worden in combinatie met speciale filters. Als u een lagere lichtsterkte zoekt, kunt u denken aan de goedkopere Cleo Performance-S Zonnebanklamp of de Cosmolux UVA Plus Zonnebanklamp. Weet u niet goed welke zonnebanklamp u het beste kunt kopen? Vraag gerust om advies door een medewerker aan te schieten in de winkel of door contact op te nemen.

Vragen over onze betaalbare zonnebanklampen?

Zonnebanklampen kopen kan snel in de papieren lopen. Bestel daarom bij Body Quest, wij bieden namelijk het grootste assortiment goedkope zonnebanklampen online. Direct bestellen? Wees er 100% zeker van dat u de juiste zonnebanklampen besteld. Twijfelt u? Neem dan contact op met het onderstaande contactformulier. Vermeldt het merk en type nummer dan voorzien wij u graag van advies op maat.