Close Menu
Blog

Professionele zonnebank

1 april 2020
Professionele zonnebank

Professionele zonnebank

Een professionele zonnebank biedt betere resultaten en meer comfort dan een reguliere thuiszonnebank. Een zonnebank van professioneel formaat bevat altijd zonnebanklampen aan zowel de boven als onderzijde. Daardoor is halverwege draaien voor een egale bruining verleden tijd. Daarnaast zijn deze zonnebanken vaker uitgerust met extra opties zoals een gezichtsbruiner, ventilator of muziekspeler. Wilt u een professioneel zonnebank kopen zodat u ook thuis van die luxe kan genieten? Bekijk hier ons aanbod: 

Waar op letten bij het kopen van een professionele zonnebank

 

 

Waar moet je op letten bij het kopen en/of huren van een zonnebank? Het belangrijkste is over het algemeen de prijs. De prijzen van een professionele zonnebank lopen uiteen tussen de 1.100,- en de meest luxe professionele zonnebank van 3.000,- euro. Het verschil zit hierbij voornamelijk in de kwaliteit van de lampen en de extra functies die in de zonnebank zitten. Denk hierbij aan een digitale timer, urenteller, lichaamskoeler en nog veel meer. Wij raden dan ook aan, indien u denkt aan het kopen van en een professionele zonnebank, de diverse luxe functies in de gaten te houden.

Thuis zonnen als bij de zonnestudio? Huur een zonnebank

Maakt u regelmatig gebruik van de zonnebank? Heeft u behoefte aan een sneller resultaat? Dan kan een professionele zonnebank huren financieel aantrekkelijk zijn. Een bezoek aan de zonnestudio met gebruik van zonnebanken kost al snel 15 euro per sessie. Vooral bij langdurige zonnebank kuren kan dit behoorlijk in de prijs lopen. Bij Body Quest kunt u 4 weken een professionele zonnebank huren voor slechts 90 euro. Het huren wordt door veel mensen geprefereerd over het tweedehands kopen van professionele zonnebanken of een professionele zonnebank leasen. Bent u benieuwd naar de prijzen van onze professionele zonnebanken? Neem dan een kijkje op de volgende pagina: Professionele zonnebank huren

Wat is de beste professionele zonnebank?

Veel mensen vragen zich af: Wat is nou de beste professionele zonnebank? En als wij heel eerlijk zijn hebben wij hier niet het perfecte antwoord op. Er zijn namelijk een aantal factoren afhankelijk bij het vinden van jouw beste professionele zonnebank. Denk hierbij aan de ruimte die u beschikbaar heeft en de prijs/kwaliteit verhouding van vele zonnebanken. Zo heb je bij Body Quest de mogelijkheid voor een inklapbare zonnebank maar ook voor een compacte zonnehemel. Voor meer informatie betreft de verschillende professionele zonnebanken raden wij onze eerdere blogpost aan: Wat is de beste zonnebank.